Sinkkuuden Pros & Cons

blogi25

Viimeiset viikot ovat olleet treffien ja sitä myötä pakkien suhteen todella hiljaisia, joten myös täällä blogin puolella on ollut hiljaista. Sen sijaan 100 Pakkia on pohdiskellut elämää sinkkuuden näkökulmasta ja pohtinut, että onko sinkkuna oleminen loppuviimein niin kaameaa.

Toki 100 Pakkia pyrkii edelleen löytämään sen jonkun, jonka kanssa niitä pakkeja ei tule, se on tavoitteena. Mutta viime aikoina asenne on muuttunut tuon kumppanin etsinnästä siihen, että ennemminkin seuraa ja katsoo mitä elämä tuo tullessaan, ja pyrkii nauttimaan sinkkuuden tuomista vapauksista ja oman itsenäisen elämän hyvistä puolista. Toki etsivä löytää, niinhän sitä sanotaan, mutta tällä hetkellä mitään välitöntä pakkoa naisen löytymiseen ei ole. Jokin aika sitten tuntui vielä siltä, että koitti kovasti löytää toista osapuolta ja kulutti tinderin ja muiden foorumeiden syövereissä niin aikaa kuin omia voimavaroja aivan turhaan.

Elämä on muotoutunut nyt viimeisen parin vuoden aikana tasaisille raiteille, ja arkeen on tullut rutiineja joista pitää ja joista olisi varmasti hankala luopua. Ja mitä pidemmäksi sinkkuaika on venynyt, niin tuntuu että sitä krantummaksi parinvalinnassa myös itse on tullut. Täytyisi olla jotain todella säväyttävää, että hyväksyisi jonkun murtamaan noita oman elämän raiteita. Tämä on toisaalta hyvä, mutta toisaalta myös huono asia. Vaatimustasoa pitää olla, mutta sitten ei välttämättä tule katsottua kaikkia kortteja loppuun asti.

Tottakai asioilla on aina kaksi puolta, ja niin parisuhteessa kuin sinkkuudessakin on omat hyvät ja huonot puolensa. Parisuhteessa on niitä hyviä puolia, minkä vuoksi siihen pyrkii, mutta taas sinkkuudessa ei tällä hetkellä ole niitä huonoja puolia, minkä takia siitä olisi äkkiä päästävä irti. Alla listasin joitan arjen nostoja sinkkuuden plussista.

+Vapaushan on kyllä hyvin kliseinen kohta näihin plussiin, mutta on se tietenkin vapauttava tunne kun vastaa vain itselleen ja vain itsestään.

+sängyssä vain yksi peitto ja tyyny mitkä pedata aamuisin. Selvää ajansäästöä!

+Jos ostat herkkuja, niin ne on kokonaan sun. Naisillahan on paha tapa kieltäytyä herkkuostoksista ja sitten syödä puolet miehen ostamista herkuista.

+Pesutilat. Suihkusta löytyy tasan yksi 2in1 dobbeldusch sport shampoosaippuapesuainecombo, mitä käytetään pesuun. Simppeliä. Ja vessan kaapissa on hammasharja, hammastahna sekä dödöpullo siistissä rivissä.

+Saat itse määrätä auton merkin ja värin.

 

Jätä kommentti